Horoscoop augustus

Steek je hand op als je ook zo OVER juli bent, de maand van de zelfzuchtige Pokémon Go verslaafden en terroristische ellende.

Augustus brengt bemoedigende nieuws: de liefde wint. De stralen van de zon warmen de harten overal op. En Mars beeindigt de 10-weekse tour die de wraakzuchtige Scorpio teweegbracht, het is dus klaar met de haat en tijd voor de liefde.

Wil je het nog beter? De volle maan in “come together” Waterman zal de gemeenschapszin in ons allen ontwaken op de 18e. Hoor ik een “amen”?

Van 2 augustus tot 27 september zal Mars de dingen in Boogschutter, de ambassadeur van de dierenriem, opwarmen. De gevoelige Saturn – die retrograde is in Boogschutter sinds 17 april – corrigeert zijn koers op 13 augustus. Hoewel dit tijdelijke onrust kan veroorzaken (vooral als Mars en Saturnus elkaar ontmoeten op de 24e), zien we een aantal real-deal oplossingen ontstaan.

Venus, de planeet van de liefde, zit in het grootste deel van de maand van de morele Maagd. Integriteit en eerlijkheid zijn de waarden die we hoog houden in het spel van de liefde – en nog meer met de zon in de zeilen van Virgo op de 22e. Transparantie is zeker, geen geheimen meer dus schud die skeletten uit de kast, of laat de Zon die Jupiter ontmoet het vuile werk voor je doen in het laatste deel van augustus.

Voordat de maand voorbij is, maak een back-up van je digitale data. Zet het in de cloud en beveilig het met een wachtwoord, doe dit voor al jouw belangrijke documenten. Mercurius zal van 30 augustus tot 22 september, technische problemen en communicatie storingen kunnen brengen. Voorkomen is beter dan genezen, dus be warned.

ILLUSTRATED BY JOHN LISLE. PHOTOGRAPHED BY CHRISTINE HAHN.

Bron: refinery29

Advertenties