September de maand van de eclipsen

Het is eclips seizoen, dus haal je sterrenkijkers maar uit de kast..

Op de eerste september, zonne-energie met de nieuwe maan, een zonsverduistering in Maagd! Dit herinnert ons eraan om te versimpelen en meer voor ons zelf te zorgen.

Swap de wijn voor groene smoothies en vind je fitness fix. Maar alles met mate, alsjeblieft, niet alleen de wijn ook de fitness J

Mercurius retrograde in Maagd tot 22 september, dus als je probeert “perfect” te zijn , dan maak je iedereen chagrijnig. Erger nog, als we onszelf tegen het licht houden, hebben we de neiging om die kritische vibes op anderen projecteren. Terugspoelen en wees aardig, dit zal de rest van de wereld ten goede komen. Een maan (volle maan) zonsverduistering op 16 september zal het maximaal brengen.

Deze landt in de creatieve, medelevend VISSEN, dus houd de zakdoekjes bij de hand: Emoties zullen uitstorten. Laat maar stromen. Deze uiting van diepe emoties zal killer-maken in liedteksten, poëzie, een schilderij, of wat dan ook.

September is ook DE relatie revolutie tijd voor ons allemaal! Op de 9e verschuift de overvloedige Jupiter tandwielen.

Het verlaten van de Maagd in Weegschaal – het teken van geëngageerde partnerships – duurt tot en met oktober 2017. Dit zal een gouden tijdperk zijn voor zowel Cupido en zijn muze,. Weegschaal houdt van romantiek en van kunst. Maar hier is wordt een beetje vals: Jupiter is een gokker en een vrije geest in hart en nieren. Terwijl wij de drang voelen om te fuseren, hebben we ook behoefte naar meer autonomie. Nou, breng die twee verlangens maar eens samen!

Als nieuwe manieren van pair-bonding ontstaan waarbij we geen concessies hoeven te doen aan onze identiteit… dan …Wie weet.

Gedurfde Jupiter blijft tot de volgende herfst, dus open relaties, triootjes, en lang afstand dating wordt de normaalste zaak van de wereld J

Advertenties